г. Днепр, ул. Генерала Захарченко 1

Здати металевий гараж на металобрухт

Житлові райони більшості міст поступово оновлюються в зв’язку зі знесенням старих будівель, зведення нових, у тому числі металеві гаражі. Здати гараж на металобрухт в Дніпрі можна за участю компанії «Priem Loma». Подібні конструкції з часом старіють, покриваються корозією, що робить зберігання транспорту і різного мотлоху з дому, небезпечним. Не слід забувати про проблему з крадіжками – такий гараж легко розкривається. Конструкція заважає благоустрою районів поблизу багатоповерхівок. На місці скупчення гаражів може бути побудований новий будинок, школа, магазин, дитячий / спортивний майданчик.

Прийом чормету здійснюється професіоналами з відповідним обладнанням, тому не залишайте вся справа на самоплив, інакше можна досидітись до таких наслідків:

  • руйнування гаража внаслідок ослаблення металу;
  • знесення конструкції міською владою. У кращому випадку власник нічого не втратить. У гіршому – можна не дорахуватися особистих речей, транспорту (наприклад, велосипедів, мопедів, мотоциклів, машини мало хто зберігає в таких гаражах).

Продати гараж на металобрухт – найбільш вигідне рішення. Головне в такій ситуації зробити правильний вибір компанії, що займається утилізацією. Ми допоможемо розібратися в тому, як правильно утилізувати старий гараж, який давно не потрібен.

Вигоди при продажу гаража на металобрухт

В Україні здати старий гараж на лом має можливість кожен власник відповідного майна. Метал може бути перероблений для використання з іншою метою. Продати залізний гараж на металобрухт – це не тільки отримати гроші за вторсировину, а й зниження навантаження на заводи, що займаються відливом сплавів. Серед вигод для власників від демонтажу старого гаража можна виділити:

  • звільнення території. Зникає потреба в оплаті оренди території, якщо така була призначена. Якщо старий гараж стоїть на землі, що є вашою власністю, майданчик можна перепрофілювати. Наприклад, зданий металевий гараж на металобрухт дозволить почати будівництво цегельного аналога, інших об’єктів;
  • користь для екологічної обстановки. Метал, схильний до корозії, виділяє шкідливі сполуки. Всі потрапляє в грунт при впливі спеки і вологи. Усунення і переробка металу усуне проблему;
  • заробіток за один гараж може вийти солідним, враховуючи габарити і вага конструкції. Під час приймання буде виконаний розрахунок, який рідко змінюється в кінці операції.

Якщо ви шукаєте, як здати гараж на металобрухт в Запоріжжі і інших містах, скористайтеся послугами тих, хто має ліцензію на подібну діяльність. Здача брухту не принесе великих прибутків. До того ж турботи про перевезення доведеться брати на себе.

Скільки коштує здати гараж на металобрухт

Існує кілька факторів, що впливають на прибуток від здачі старого гаража. Практично завжди ціна гаража на металобрухт залежить від таких показників:

  • габарити і маса вантажу. Чим більше, тим крупніше винагороду;
  • наявність частин покритих корозією. Якщо їх мало або взагалі немає, можна розраховувати на максимальний прибуток відповідно до ринкової вартості сплаву;
  • засміченість неметаллическими домішками. Часто в металевих гаражах може бути земля, глина, дерево, бетонні фрагменти. Максимально допустима частка подібних включень не може перевищувати 5%.

Можна здавати на брухт гаражі з заліза без покриття, оцинкованої сталі, профільованих листів. Розраховується загальна вартість гаража на металобрухт, виходячи з ціни за один кілограм, актуальною на момент укладення договору або в день оцінки. Після відповідної процедури лом не подешевшає, що дозволить отримати вам максимально можливу суму.

Куди можна здати металевий гараж в Дніпрі

Найпростіший варіант здачі гаража в утилізацію – вивезення конструкції цілком. Робити це доведеться самостійно, але сама процедура забирає багато часу, сил і засобів, які можуть стати прибутком від здачі. Оренда вантажного автомобіля і крана обходиться досить дорого, а при віддаленості від пункту прийому сенс такої утилізації зводиться до нуля.

Переваги звернення до нас, щоб здійснити вивезення металобрухту:

  • справедлива оцінка відходів;
  • наявність обладнання, що дозволяє швидко і безпечно провести демонтаж металоконструкцій;
  • можливість укладення договору з фізичними та юридичними особами;
  • оперативність при оцінці і прийомі металу.

Більш прийнятний варіант – гараж здати на металобрухт частинами. На об’єкт приїдуть майстри компанії «Priem Loma», які розпиляють все листи. Це заощадить місце на вантажному транспорті, полегшить перевезення, зробивши її безпечніше. Щоб отримати подібний сервіс, потрібно звернутися за вказаними номерами або залишити заявку на сайті. Після цього необхідно дочекатися фахівців, які виконають всі роботи, пов’язані з демонтажем.

Оставить заявку на вывоз

Еще статьи

Call Now Button