г. Днепр, ул. Генерала Захарченко 1

Здавання металоконструкцій для економіки України

Металоконструкції будь-якого типу є критично важливими для інфраструктури України на сьогоднішній день!

Метал – стратегічно важлива сировина для економіки будь-якої країни, він використовується у всіх типах виробництв і необхідний для державних об’єктів. При цьому видобуток руди є досить дорогим підприємством, яке дуже серйозно забруднює навколишнє середовище, на відміну від переробки металу з минулих виробів. При переробці ми маємо більш дешевий процес, ніж при видобутку, і набагато менш забруднює навколишнє середовище.

На сьогоднішній день металобрухт на світовому ринку отримав значущість стратегічної сировини. Його вторинне використання дозволяє скоротити викиди СО2, що дуже важливо для планети.

Металоконструкції можуть бути різними, багато хто сприймає їх як тільки здачу сталі або старої ванни, насправді металеві елементи містяться у багатьох побутових приладах та елементах, що оточують нас. Наприклад радіоприймачі, телевізори, телефони, кухонні прилади, холодильники, пральні машини та багато іншого. Якщо говорити про техніку старого зразка в ній також можуть бути дорогоцінні метали, наприклад золото, срібло, платина, паладій, родій, рутеній і багато інших. У сучасній техніці дорогоцінних металів у рази менше, але при цьому містяться інші метали, такі як мідь, алюміній та інші

Здача таких елементів на брухт відбувається трохи за іншими принципами, наприклад ви зможете отримати більший фінансовий прибуток, якщо очистите ці метали від залишків гуми, пластику, пластмас та інших елементів.

Цінність вторинної обробки таких металів вкрай висока, так як поклади деяких руд вже виточилися або стоншуються і додатковий видобуток може бути в принципі неможливим. Вкрай важливим із таких елементів є мідь. Її видобуток у світі скоротився при цьому нові дроти і елементи для яких потрібний елемент для електропровідності виробляються щодня. Мідь стратегічний елемент, який міститься в основному в кабелях та проводах, вона не піддається корозії, і має високу електропровідність.

Вартість приладів на сьогоднішній день дуже висока, і за рахунок того, що металеві елементи мають високу вартість.

Ви можете змінити ціни на ринку, якщо почнете здавати старі прилади на брухт. Наприклад, стара пральна машина, старий холодильник у гаражі, дідусин радіоприймач або старий телефон. Якщо заглянути в комору кожної сім’ї ми виявимо цілий склад старих і непотрібних приладів, які припадають пилом там, окислюються і навіть забруднюють навколишнє середовище. Зазначимо, що метал, який не перебуває в роботі, а це означає, що його частинки не рухаються, при дії з повітрям може окислюватись і виточувати пари.

Ми приймаємо різний металобрухт на брухт, у тому числі і метали, які містяться в різних приладах. Здати метал на брухт у Запоріжжі має багато переваг, це і звільнення простору, і фінансовий прибуток, і захист навколишнього середовища. Ми приймаємо на брухт різні метали, як чорні наприклад чавун, залізо і сплави на його основі, так і кольорові наприклад мідь, сталь, алюміній, срібло та багато інших. У сучасних умовах дуже важливо зберегти економіку України, і здавання металу на брухт, для вторинної обробки стратегічно важливе для кожного з нас.

Оставить заявку на вывоз

Еще статьи

Call Now Button