г. Днепр, ул. Генерала Захарченко 1

Переваги здачі металобрухту у Запоріжжі

Здавання металобрухту один із необхідних моментів для збереження навколишнього середовища, активної роботи промисловості та додаткового заробітку коштів.

Метал, у будь-якому вигляді не втрачає своїх властивостей під час переплавлення, що дуже важливо для необхідності збереження ресурсів, особливо дорогих металів, запаси яких виснажуються. Переробка металобрухту дає можливість зберегти обмежені природні ресурси, видобуток яких з кожним роком стає все складнішим і дорожчим, оскільки поклади руди, що залишилися, знаходяться глибоко під землею. Використання вторинної сировини сприяє розвитку економіки нашої країни і допомагає уникнути дефіциту при зростаючих обсягах споживання металу.

Крім того, переробка металобрухту набагато менше забруднює навколишнє середовище ніж видобуток металу в промислових умовах.

Якщо ви маєте у своєму будинку різні об’єкти з металу, які хочете здати на брухт у Запоріжжі, ми пропонуємо звернутися Вам до професіоналів своєї справи, і ви зможете отримати цілу низку переваг:

  • фінансовий прибуток, чим більший обсяг металу, у хорошому стані, тим більше прибутку ви зможете отримати
  • захист навколишнього середовища
  • можливість звільнити простір від зайвих чи старих елементів

Ви можете здати на брухт:

  • кольоровий метал
  • чорний метал
  • алюміній
  • мідь
  • дорогоцінні метали

Чому вигідно здати брухт саме нам?

Ми маємо цілу низку переваг серед інших компаній у здачі металу на брухт у Запоріжжі, а саме:

  • ми не є посередниками, а працюємо самостійно
  • у нас одні з найвищих цін у місті Запоріжжі
  • ми пропонуємо вивіз металу на брухт нашим транспортом
  • ми пропонуємо послугу демонтажу металоконструкцій на брухт

Варто зауважити, що здаючи метал на брухт, ви сприяєте зниженню цін на ринку, оскільки видобуток руди досить дорогий процес, переробка є набагато дешевшим процесом.

Крім того, ви отримуєте можливість позбутися зайвих речей у будинку, звільнивши простір для покупки нових меблів.

При здачі металу на брухт необхідно пам’ятати про те, що не всі деталі можна здавати, наприклад, каналізаційні люки, боєприпаси, токсичні та радіаційні предмети категорично заборонені для здавання на брухт!

Особливо питання стосується боєприпасів та будь-яких виробів з металу, що стосуються війни, їх категорично не можна брати до рук, розбирати чи здавати на брухт. Такі предмети є найнебезпечнішими для вас, вони вибухонебезпечні, токсичні, і ними займаються виключно професіонали. Наприклад: бомби, танки, міни, снаряди, зброю, до них не можна торкатися за жодних умов.

Також забороняються до здачі на брухт предмети незрозумілого походження, наприклад, ємності, ємності з різким хімічним запахом, що в минулому могли використовуватися для зберігання небезпечних хімікатів або речовин.

При здачі, наприклад, автомобіля необхідно пам’ятати, що ви зобов’язані надати документи, які підтверджують, що саме ви є власником даного автомобіля. Це також стосується наприклад розбору металоконструкцій на брухт, тим більше якщо вони знаходять на території будь-якої ділянки.

Оставить заявку на вывоз

Еще статьи

Call Now Button