г. Днепр, ул. Генерала Захарченко 1

Демонтаж металоконструкцій будь-якого типу у Запоріжжі

Металоконструкції розташовані на ділянці займають місце та дуже часто заважають нам займатися будівництвом та подальшою модернізацією.

Демонтаж різних конструкцій проводиться з різних причин, такими можуть бути зношування конструкцій, їх застарілість або пошкодження різного типу, крім того це також може бути модернізація або переоснащення виробництва.

У кожному з цих випадків необхідно звертатися до професіоналів, які зможуть швидко, якісно та безпечно провести демонтаж. Якщо цим займаються любителі або ви самі ви можете як пошкодити метал, так і отримати пошкодження самостійно. Варто відзначити, що чим більше якісного, чистого металу без корозії ви зможете здати, тим більше фінансового прибутку отримаєте.

Будь-який метал є небезпечним для навколишнього середовища, його не можна просто так викидати на смітник або залишати в землі, оскільки при впливі води, землі та навколишнього простору метал окислюється та виділяє шкідливі токсини. Коли вони потрапляють у воду, вони несуть забруднення далі і вбивають природу. У будь-якому випадку будь-який тип металу необхідно правильно утилізувати та відправляти на повторну переробку.

У процесі аналізу на демонтаж, розбиранню підлягає вся конструкція, без винятків, навіть дрібні деталі з металу, приймаються на брухт.

Якщо ви замовляєте аналіз металоконструкцій ви також можете отримати вивезення цих конструкцій з ділянки, що позбавить вас від зайвих витрат, як тимчасових так і фінансових. Зазначимо, що для вивезення металоконструкцій використовують спеціальний транспорт.

Демонтаж металоконструкцій це складне завдання, яке потребує досвіду, спеціального обладнання, страховки, особливо якщо конструкції знаходяться на висоті.

Металоконструкції можуть бути різного типу, це і конструкції з профілю, і верстати, і ковані вироби, гаражі, ангари та багато іншого. Отже, коли ви починаєте будівництво на місці, де є конструкція будь-якого типу, варто викликати професіонала і монетизувати стару конструкцію.

Наприклад, ангари або гаражі мають великий обсяг листового металу, труби різного типу, металоконструкцій в основному каркасного типу виготовляється з металевого профілю. Крім того, металеві огородження так само можна здати на брухт, вони виготовляються з антикорозійного металу, який завжди в ціні.

У випадку зі здаванням металоконструкцій на брухт ви можете здати як кольорові метали, наприклад сталь, так чорні, такі як чавун. Кожен із цих металів має власну цінність на ринку, отже ціна у різних конструкцій може відрізнятись.

Ми проводимо комплекс робіт з розбирання металоконструкцій, з виїздом професіоналів, з використанням спеціального обладнання та вивезенням конструкцій з об’єкта.

Загальний алгоритм демонтажу металоконструкцій такий:

  • виїзд бригади на об’єкт та оцінка конструкції
  • складання плану робіт
  • відключення будь-яких комунікацій, якщо вони підключені
  • усунення всіх вогненебезпечних рідин: олії, бензин і газ.
  • розбір та розпил конструкції на дрібні деталі
  • вивіз деталей із ділянки.

Оставить заявку на вывоз

Еще статьи

Call Now Button