г. Днепр, ул. Генерала Захарченко 1

Прийом старих ванн у Запоріжжі

Будь-які металеві конструкції та побутова техніка мають обмежений термін експлуатації, не виняток навіть ванни. Ванна є практично у всіх, і зараз у зв’язку з новими тенденціями та віяннями їх змінюють на сучасні душові кабіни, джакузі або нові моделі. Стару ванну в Запоріжжі не так просто утилізувати, її демонтаж та вивіз займають багато часу, сил, і ускладнюється великою вагою та розмірами ванни. Середня вага ванни старого зразка приблизно 100 кг.

Викидати стару ванну на смітник не раціонально, та й заборонено, крім того, вивезення ванни на смітник коштуватиме чимало, а ми пропонуємо вам здати ванну на металобрухт і отримати за неї певну суму. Крім того, ми пропонуємо вам скористатися автопарком нашої компанії, ми вивеземо вашу чавунну ванну на брухт.

Для того щоб вивести ванну на лом, необхідно:

  • демонтувати її з нижнього сифону;
  • від’єднати труби;
  • демонтувати зливну решітку;
  • зрізати зливну частину;
  • видалити заземлення та ніжки ванної.

Прийом старих ванн на металобрухт у Запоріжжі, за вигідною ціною це зручно та швидко для Вас.

Ціна ванни для клієнтів варіюється в залежності від наступних факторів:

  • тип сплаву, залежно від ціни сплаву на ринку, буде змінюватися ціна ванної, в основному ванни виготовляють із чавуну;
  • стан ванної, корозії здешевлюють вартість;
  • габарити і вага ванної, якщо говорити про ванни старого зразка, ті, що залишилися в будинках Запоріжжя ще з радянського союзу, то це досить великий обсяг чавуну, стінки ширші, вага і розміри більше, сучасні ванни виготовляють економічніше.

Ми займаємося прийомом та утилізацією старих ванн у Запоріжжі на постійній основі, співпрацюючи з нами ви зможете заощадити час та власні ресурси, тому що не доведеться наймати працівників на винесення ванни з дому, вивезення її за місто, і за те, щоб викинути її на звалище. Крім того, ви дбаєте про екологію, тому що не засмічує довкілля старою ванною, і крім того за це ви можете отримати непогані дивіденди і відправити їх на покупку нової ванної або джакузі.

Оставить заявку на вывоз

Еще статьи

Call Now Button