г. Днепр, ул. Генерала Захарченко 1

Прийом пральних машин у Запоріжжі

Стала непридатною стара пральна машина? Щоб купити нову потрібно позбавиться цієї? Чи лагодження зламаної пральної машини коштуватиме практично як нова?

Ми пропонуємо вам здати стару пральну машину на металобрухт і купити нову, ми здійснюємо прийом зламаних пральних машин, вивозимо їх, проводимо їх оцінку та повертаємо вам частину коштів. звернувшись до нас у Запоріжжі ви зможете заробити на старій та зламаній техніці.

Пральна машина практично на 100 відсотків складається з металів кольорових та чорних, різної оцінної вартості. Нагрівальний елемент, барабан з нержавіючої сталі із досить дорогих матеріалів, їх пускають на повторну обробку та використовують для нової необхідної техніки. Крім того, пральна машина, її основа багата на якісний чермет.

Здавши пральну машину на метал у Запоріжжі ви отримуєте відразу кілька переваг, по-перше це звільнення простору, по-друге, ви заробляєте гроші без особливих зусиль. Звернувшись до нас ви отримуєте плюс у тому, що ми займаємося вивозом пральних машин на своєму транспорті, отже ви заощаджуєте також на вивезенні, робітниках та транспорті.

Цінність пральної машини може бути різною, все залежить від наступних факторів:

  • тип пральної машини, в сучасних більше пластику
  • тип матеріалу з якого зроблена пральна машина
  • стан пральної машини, наскільки вона пошкоджена, піддана корозії.

Здаючи пральну машину на метал у Запоріжжі, ви не тільки заробляєте, але й так само бережете екологію та навколишнє середовище. Метал при взаємодії з природою виділяє іржу, кислоти та різні токсичні елементи, всі вони вбивають природу, а якщо ви звернетесь до нас, до зможете не тільки зберегти довкілля, а й заробити на цьому.

Стара пральна машина лище заважає в вашому домі, давайте перетворимо її на дивіденди?

Оставить заявку на вывоз

Еще статьи

Call Now Button