г. Днепр, ул. Генерала Захарченко 1

Прийом ржавих авто в Запоріжжі

Автомобіль, на сьогоднішній день, не є розкішшю, а скоріше необхідністю, але згодом через погодні умови або надто активну експлуатацію автомобіль зношується і в якийсь момент вже не підлягає ремонту.

У цій ситуації можна вчинити по-різному, але найвигідніше здати іржаве авто в Запоріжжі на металобрухт. У такому випадку ви по-перше, робите плюс для дорожньо-транспортної ситуації, оскільки прибираєте аварійно-небезпечне авто з дороги, по-друге можете отримати непогану суму за здачу авто на металобрухт, яку можна використовувати на покупку нового, якісного автомобіля.

Для того, щоб здати іржаве авто необхідно:

  • зняти авто з обліку;
  • доставити автомобіль до пункту прийому іржавих авто, це можна зробити на евакуаторі, або звернувшись до наших фахівців;
  • надати документи про те, що саме ви є власником;
  • отримати оплату за утилізацію автомобіля.

Автомобіль є цілим кладезем різних металів як кольорових так і чорних, які при розкладанні можуть виділяти кислоти і токсини, а ось при переробці мають високу вартість. Вартість кожного утилізованого авто визначається індивідуально, залежно від типу авто.

Наприклад автомобілі позашляхового типу є більш потужними і при цьому важать більше, а отже різних металів як чорних так і кольорових в них міститься набагато більше. Крім того, в електроніці автомобіля також міститься досить велика кількість кольорових та дорогих металів, які також мають високу цінність.

Ми приймаємо на металобрухт автомобілі різних типів: легкові, вантажні та навіть спеціальний транспорт. Крім старих і іржавих авто ми приймаємо на метал авто після аварії і ті, які не підлягають відновленню.

Наш прийом авто у Запоріжжі утилізує автомобілі повністю правильно, відповідно до законодавства України.

Ціна авто на металобрухт у Запоріжжі складається з кількох характеристик:

  • вага автомобіля
  • стан металу, так як іржа не йде на переробку, то чим менше іржавих плям, тим вища буде вартість
  • кількість пластикових деталей

Ми пропонуємо також функцію вивезення авто на металобрухт нашим автотранспортом, що позбавить вас зайвих витрат на транспортування та заощадить час.

Оставить заявку на вывоз

Еще статьи

Call Now Button