г. Днепр, ул. Генерала Захарченко 1

Прийом кабелю на лом

Прийом кабелю на лом є окремою сферою в прийомі металобрухту, оскільки кабелю є одним з цінних ресурсів, які використовуються повторно. Кабелі можуть бути абсолютно різними і містять в собі декілька шарів, в основному перший шар це ізоляція, вона складається з пвх або можлива інших полімерних матеріалів. Якщо кабель був броньованим, то другий шар, це додатковий захист. Варто відмітити, що можливо також наявність третього шару, свинцевого, він використовується для додаткового захисту. Основна кабелю це різні метали, в основному це алюміній і мідь, оскільки вони мають високу провідність. Ці метали мають високу цінність і застосовуються у вторинному використанні. Більшість проводок в основі містять саме мідь, на жаль, поступово, запаси міді стоншуються, відсоток її здобичі в руді усе менше, а переваги використання саме міді в дроті досить великі. Як наслідок саме ціна міді і алюмінію піднімає вартість ціни кабелю.

Звичайно ж ми розуміємо що ви не займатиметься обробленням кабелю пошарово, для того, щоб добути мідь, більше того, ми вам це не рекомендуємо робити оскільки процес може бути небезпечний в першу чергу для вас. Наші фахівці самостійно проводять процедуру оброблення кабелю, оскільки вона може відрізнятися з1алежно від типу кабелю.

Загальний процес оброблення кабелю виглядає приблизно таким чином.

  1. Видалення верхнього шару, який складається з пвх або полімерних матеріалів.
  2. Зняття шарів ізоляції з кабелю, воно складається з декількох етапів, залежно від конструкції.
  3. Якщо кабель мав свинцеву оболонку, то наступний етап, це обережне видалення, оскільки свинець також є одним з дорогих матеріалів.
  4. Очищення жил від залишків ізоляції, і сортування кінцевих матеріалів, на ті що придатні до вторинного використання і на ті що не придатні.

Після проведення усіх робіт по очищенню і сортуванню, на виході, можна отримати такі цінні метали як свинець, алюміній, мідь і інші. Ми, команда професіоналів, які здійснюють усі роботи швидко і якісно. До нас ви можете звернеться з будь-якими видами провідників, ми добре знайомі з конструкціями різних типів кабелю, легко і оперативно виконуємо роботи будь-яких типів і рівнів складності.

Оставить заявку на вывоз

Еще статьи

Call Now Button