г. Днепр, ул. Генерала Захарченко 1

ПРИЙОМ СТАЛІ В ЗАПОРІЖЖІ

Сталь – це один із досить дорогих металів на ринку, вона використовується в багатьох сферах і є найважливішим конструкційним матеріалом для машинобудування, транспорту та інших галузей народного господарства. Її переробка заощаджує природні ресурси і дозволяє знизити ціни на ринку.

Прийом сталі у Запоріжжі проводиться у пунктах прийому, сталь підрозділяється на 3 основних типи:

  • корозійностійка сталь – застосовується в побутових та будівельних сферах, наприклад для облицювання фасаду, на водостічних трубах, та багато іншого;
  • теплостійка сталь, вона застосовується в основному на виробництві, де застосовують хімічні речовини та/або високі температури;
  • жароміцна сталь, вона застосовується в тих областях, де важливо зберегти міцність.

Кожен із цих типів сталі приймається на брухт і йде на вторинну обробку.

Де можна зустріти сталь?

Сталь зустрічається у житті повсюдно, але розберемо поетапно.

Перший варіант, це виробництво, різні деталі що вже вийшли з ладу, старі верстати, столи, обладнання на виробництві, вироблено зі сталі і як наслідок коли воно виходить з ладу без можливості ремонту, його можна здати на метал.

Другий варіант, це дача або будиночок у селі, варто лише згадати скільки всього вивозилося туди і складалося до лагодження чи до найкращих часів. Але більшість з цього мотлоху так і лежить зовсім нікому не у нагоді, забираючи ваш простір і фінанси.

Третій варіант, це ремонт, при ремонті та заміні всього що тільки можливо в будинку на нове ви можете помітити скільки виходить сміття, але ми вам не рекомендуємо поспішати на звалище, краще здати старі металеві прилади на брухт, та отримати за них фінансову винагороду.

І останній варіант, це будівництво, при будівництві використовується багато різних матеріалів, щось зносять, щось тимчасове будують, 90% цього складається з металу і при цьому 80% швидше за все просто викинуть. Ви можете піти вигіднішим з економічного погляду шляхом, а саме здати на брухт.

Ціни на прийом сталі в Запоріжжі, залежать від багатьох факторів, це і якість матеріалу, і його обсяг і стан. Крім того ціна на ринку коливається в залежності від сезону і пори року, наприклад взимку ціна на брухт сталі буде вищою, так як її видобуток зупиняється а виробництво об’єктів зі сталі ні, крім того і здають метал взимку набагато рідше. На противагу, навесні ціна на брухт сталі може стати нижче, за рахунок того, що на власних ділянках починають наводити порядок власники дач, ділянок і власних будинків.

На брухт сталі ми приймаємо: труби, прокат, верстати, двотаври, металеві листи, різні металеві конструкції та багато іншого. Рекомендуємо звернутися до професіоналів для розбору та демонтажу конструкцій зі сталі, тому що аварійні конструкції можуть бути небезпечними для вашого життя.

Ми організовуємо прийом сталі у Запоріжжі з максимально вигідними умовами та цінами. Здавши брухт стали ви отримуєте:

  • фінансовий прибуток
  • звільнення простору від непотребу
  • захист навколишнього середовища
  • допомогу державі
  • і навіть впливаєте ціни на ринку.

Крім того, ми виробляємо демонтаж сталі та металевих конструкцій, а також вивіз цих деталей.

Оставить заявку на вывоз

Еще статьи

Call Now Button