г. Днепр, ул. Генерала Захарченко 1

Прийом балонів на металобрухт

баллон на металлоломУтилізація резервуарів для зрідженого газу становить особливий інтерес для тих, у кого є вироби, які відпрацювали свій термін. Прийом балонів слід довіряти тільки ліцензованим компаніям у зв’язку з небезпекою, яку представляють відповідні конструкції. Проблема полягає в залишках газу, що знаходиться всередині. Неправильне зберігання, розбирання та транспортування можуть призвести до вибуху. Компанія «Priem Loma» допоможе утилізувати балони правильно.

Неприпустимо використання різання та іншої техніки для самостійного розбирання. Крім звернення фізичних осіб, звернутися за допомогою можуть організації в розпорядженні яких знаходиться безліч балонів – часто зберігати їх все фізично неможливо через займаного ними простору і відсутність користі. Здати балон можна при наявності всієї документації на відповідний виріб. Головна відмінність при здачі балонів фахівцям полягає в тому, що вони приймаються не як лом, а як ємність. Ціна, відповідно, буде вище.

Які балони приймають на металобрухт?

Крім резервуарів з газом, приймаються балони з-під фреону незалежно від ємності. Аналогічно повинні пройти належну переробку такі типи балонів:

  • гелієві;
  • азотні;
  • кисневі;
  • аргонові;
  • вуглекислотні.

Крім роботи з балонами, з якими небезпечно працювати самостійно, ми здійснюємо прийом чормету що використовується для інших цілей.

Процедура прийому балонів в металобрухт

Щоб почати співпрацю, потрібно зателефонувати за одним із запропонованих номерів, залишити заявку на сайті, вказавши тип вантажу і приблизна вага. Після цього можна самостійно привезти і здати балон в Дніпрі. Оцінка здійснюється на місці, що значно прискорює процедуру. Виріб оглядається з метою:

  • визначення загального стану виробів. Наявність / відсутність вм’ятин, корозії, інших пошкоджень;
  • перевірки наявності вентиля і черевика. Дані елементи повинні бути присутніми в будь-якому випадку;
  • тестування робочого тиску всередині.

Якщо фахівець не виявить проблем, прийом газових балонів виконується за максимально можливої ​​вартості. Оплата здійснюється на місці без затримок. При відсутності можливості самовивозу фахівці приїжджають для того, щоб забрати один або кілька балонів.

Яка ціна за б/у балони при здачі на металобрухт

Вартість старого балона залежить від декількох факторів:

  1. ємність конструкції. Від цього залежить і кількість використаного металу;
  2. відсоток площі, покритий іржею. Чим менше, тим краще для клієнта – більше грошей він отримає в результаті;
  3. сплав, використаний для виготовлення балона.

Відповідно до трьох критеріями, кількістю виробів, ми купимо б / у кисневі балони. Вироби більше не займатимуть місце, і створювати ризик вибуху, а ви отримаєте винагороду.

Куди можна здати балона на металобрухт в Дніпрі

Наша компанія займається прийомом різних металевих виробів, які відпрацювали свій термін експлуатації, на вигідних умовах. Переваги співпраці з «Priem Loma»:

  • оцінка вантажу проходить при оглядці на актуальні ринкові ціни на лом окремо взятих металів;
  • наявність персоналу, який правильно занурить балони для подальшої безпечної доставки;
  • використання транспорту, розрахованого на перевезення великого обсягу і ваги брухту, якщо клієнт збирається здати більше, ніж він сам здатний вивезти.

Вивіз металобрухту відбувається в зручний час. Вкажіть, коли будете вдома або на іншому об’єкті. Є можливість регулярного співробітництва з фізичними та юридичними особами.

Оставить заявку на вывоз

Еще статьи

Call Now Button