г. Днепр, ул. Генерала Захарченко 1

Побутовий металобрухт

Побутовий металобрухт є одним з самих недооцінених простим обивателем, варто відмітити що здача побутового металобрухту, ця досить важлива і відповідальна справа оскільки непридатна вам пральна машина, або старий холодильник, замість забруднення довкілля принесе користь. Відмітимо, що вторинне використання металу дозволяє захистити довкілля від надмірного використання земних ресурсів, глобального потепління і інших негативних чинників видобутку корисних копалин. Крім того, викидаючи старе сміття на звалище ви можете завдати непоправної шкоди, і в першу чергу собі. Багато побутових приладів містять в собі елементи із залоз, олова, цинка, ці метали, потрапляючи в землю, починають окислюватися. вбиваючи при цьому усе живе навколо себе. Адже приємно вийти на вулицю і вдихнути свіже повітря? а навесні квіти і дерева цвітуть, а ось і ні, ви ж там викинули старий холодильник, частина деталей якого потрапила в землю і окислювалась, як підсумок ні приємних відчуттів від свіжого запаху, ні квітучих рослин.

Побутовий лом, це будь-яка техніка вийшла з ладу і непіддатлива ремонту, яка полягає або містить в собі різні метали. В основному, побутовий лом складається з різного устаткування: кондиціонери, холодильники, електроніка, телевізори, пральні машини і інше, багаторазового посуду з металу, різних дрібних металевих предметів побуту, наприклад прикраси, гати гайки, батарейки і меблів : грати, батареї, ліжка, раковини, ванни, радіатори. Кожен з цих матеріалів може отримати друге життя.

Процедура переробки побутового лому складається з декількох етапів. На першому етапі проходить розділення металевих від неметалічних елементів, наприклад від паперу, пластика і багатьох інших. Окрім благородної справи в захисті довкілля, ви також отримуєте вагому фінансову вигоду. Багато приладів у своїй основі мають деталі з міді і алюмінію, корпуси з нержавіючої сталі і чавуну. Кожен з цих металів високо цінується на ринку, отже позбавившись від зайвого мотлоху, ви можете непогано заробити. Звичайно сучасна техніка коштує недешево, але здавши стару, ви зможете як мінімум покрити половину витрат на нову. Переваг в здачі побутового лому багато, а вибір тільки за вами, використати їх? чи ні?

Оставить заявку на вывоз

Еще статьи

Call Now Button