г. Днепр, ул. Генерала Захарченко 1

ДЕМОНТАЖ МЕТАЛОКОНСТРУКЦІЙ У ЗАПОРІЖЖІ

Демонтаж металоконструкцій досить затребувана послуга, якісь із них вийшли з ладу і вже не використовуються, якісь були тимчасовими і також підлягають розбиранню чи знесенню.

Металоконструкції підлягають здачі на металобрухт, якщо конструкції більше не будуть використовуватися, набагато доцільніше здати їх на вторинну обробку і отримати з цього фінансовий прибуток, ніж залишити іржавіти під дощем.

Процес демонтажу металоконструкцій має свої особливості, тому вони можуть бути різного типу монтажу, кріплень і розмірів. Для того щоб провести демонтаж, необхідно викликати фахівців, тільки так ви зможете забезпечити безпечний для людей та навколишнього середовища розбір. Крім того, існують важкі конструкції, які просто немає можливості зрушити з місця і звільнити територію, в такому випадку так само необхідно звернутися до фахівців.

Металоконструкції можуть бути як на різних об’єктах, так і навіть у вас на ділянці або вдома, ви не звертаєте на них увагу в повсякденному житті, але помічаєте, коли вони починають займати дорогоцінний простір.

Варто зауважити, що будь-яка аварійна металоконструкція може нести небезпеку, як для вас самих, так і для навколишнього середовища. Набагато вигідніше не кидати її іржавіти, а провести її демонтаж та здати на металобрухт у Запоріжжі. Будь-який метал апріорі є шкідливим для навколишнього середовища, так як він вбиває всю живу природу навколо, крім того, коли його окислені елементи потрапляють у воду, яку п’ють люди або використовують для поливу або вирощування продуктів харчування, ви можете хворіти, відчувати себе погано або отримати загострення хронічних захворювань та алергій.

Провівши демонтаж металоконструкцій у Запоріжжі та здавши його на металобрухт ви отримуєте:

  • фінансовий прибуток
  • захист власного здоров’я
  • захист навколишнього середовища

Крім того, ви таким чином допомагаєте державі, оскільки метал – це обмежений ресурс, а переробка та відправка його на вторсировину дозволяє знизити ціни на ринку на метал і продукцію.

Не рекомендовано проводити демонтаж самостійно, тому що необхідно використовувати спеціалізоване обладнання, крім того, демонтаж металоконструкцій обов’язково повинні проводити виключно професіонали. Непрофесійний демонтаж може призвести до обвалу конструкції, травм, пошкоджень і навіть смерті.

Вартість демонтажу металоконструкцій варіюється в залежності від розмірів конструкцій, а також чи здаватимуть їх надалі на металобрухт. Чим більші розміри конструкції, тим більше фінансового прибутку вдасться з неї витягти.

Варто зазначити, що найчастішими спорудами, що віддають на демонтаж, є цілісні об’єкти, наприклад резервуари для зберігання, камери і так далі. Автомобільний транспорт і така будівельна техніка, як вантажопідйомний кран також є металоконструкціями, які вимагають демонтажу.

Деякі власники транспортної техніки просто залишають гнити старі автомобілі на вулиці, не замислюючись про те, що, по-перше, це величезна шкода навколишньому середовищу, а по-друге, вони втрачають гроші, які можуть отримати за деталі. Деякі частини можна експлуатувати, тому їх виставляють на продаж. А конструкцію приймуть до пункту прийому металу, де теж виплатять господареві певну суму грошей.

 

Оставить заявку на вывоз

Еще статьи

Call Now Button