г. Днепр, ул. Генерала Захарченко 1

Ціна на металобрухт, від чого вона залежить.

Один з цікавих і несподіваних питань задав нам один з наших клієнтів, його украй зацікавило чому ціна на металобрухт так істотно коливається, адже це не долар. Ми вирішили розкрити деякі наші секрети і розповісти від чого ж залежить ціна металобрухту. Металобрухт буває різним, це може бути радіотехніка, різні конструкції, машини і побутова техніка і багато чого іншого. Отже, перший чинник, вартість лому різниться залежно від того з яких саме матеріалів складається ваша техніка. Адже те що для вас стара і не потрібна залізяка, для нас є таємним світом з різних матеріалів, який ми розбираємо. Як підсумок, здаючи на металобрухт старий радіоприймач ви можете отримати пристойну компенсацію яка по розмірах перевершить лом старого автомобіля. Також, варто відмітити що лом кольорових і чорних металів відрізняється за вартістю як між собою, так і на ринку в цілому. Так, наприклад, ви можете зіткнутися, з тим що в місті, в якому розташований завод пов’язаний з чорною металургією, вартість лому чорних металів, буде рівна або навіть можливо вище за вартість лому кольорових металів.

Другий чинник, що складніший і досить коливається, оскільки залежить від економічної ситуації в цілому. Ви запитаєте який зв’язок? Все просто, залежно від того наскільки стабільна економічна ситуація, працюють різні підприємства, у тому числі і ті які купують цей лом залежно від того, який саме метал їм потрібний. Отже, якщо ситуація стабільна, є замовлення, виробництво йде потоком, то і потреба в металі теж є, як наслідок ви можете спостерігати зростання ціни на лом металу. Якщо ж ситуація навпаки, не стабільна,то виробництва призупиняють процес, як наслідок попит падає і ціна так само опускається.

Третій чинник, від якого залежить ціна лому, це пора року. Дивно, але саме влітку пік здачі металобрухту, а ось взимку навпаки. Можливо цей аспект пов’язаний із складністю доставки до пункту прийому? У нашому випадку це не проблема, ми надаємо послугу вивезення металобрухту, ви позбавляєтесь від старого і непотрібного, не докладаючи зусиль і отримуєте заробіток.

Крім того, варто відмітити що на вартість лому впливає віддаленість пункту прийому, адже чим далі пункт прийому лому, тим дорожче доставка металобрухту до цього пункту, отже ціна на лом в цих точках вище.

І останній, п’ятий чинник, який може вплинути на вартість лому, це сам склад, тобто наскільки чистий метал. Адже якщо лом металу складається з декількох різних домішок, то це, найчастіше, здешевить вартість. Якщо ж в домішках є присутнім пластик, то вартість опуститься ще більше. Отже, плануючи здачу металобрухту, звертайтеся до професіоналів, у такому разі ви будете впевнені в рівні і якості послуг, що надаються.

Оставить заявку на вывоз

Еще статьи

Call Now Button