г. Днепр, ул. Генерала Захарченко 1

Прийом радіаторів у Запоріжжі

Старі радіатори, найчастіше стають проблемою для власників квартир, тому що просто викинути їх складно, куди вивозити невідомо, а ми пропонуємо вам заробити, а саме здати радіатор нам і отримати за це невеликий прибуток.

Радіатори можуть бути різних типів, квартирні радіатори, які використовуються для опалення квартир, в основному виготовляються з чавуну. Вони досить важкі, отже, на них вартість буде досить висока. Чавун є чорним металом, який також приймається на металобрухт.

Зауважимо, що здати чавун можна приїхавши до нас або за допомогою нашого автопарку.

Крім того, радіатори присутні також в автомобілях, там вони мають протилежну функцію від обігріву, а також виготовлені із кольорового металу, а саме сталі.

Здати автомобільні радіатори в Запоріжжі набагато вигідніше економічно, ніж банально їх викинути, тому що в такому випадку ви зможете отримати назад певну вартість цього радіатору. Найчастіше ціна радіатора становить половину від вартості за чистий метал, це означає, що якщо ви, наприклад, здаєте радіатор вагою 6 кілограм, то отримаєте приблизно ту ж ціну що і за 3 кілограми чистої сталі. Варто зауважити, що для того, щоб отримати вартість радіатора вище, необхідно очистити залишки чорного металу, а також розмагнітити його. Залишки чорних металів можна здати окремо.

Ми надаємо послугу вивезення брухту для тих, хто хоче здати радіатори оптом. Наприклад, така співпраця буде вигідна для будівельних компаній Запоріжжя, оскільки є можливість економії та зворотного обміну ресурсів, тому що немає необхідності займатися вивезенням старих радіаторів, плюс вартість радіаторів на металобрухт досить висока.

Для того, щоб здати радіатори в Запоріжжі вам необхідно:

  • якщо це частина опалювальної системи, її необхідно демонтувати, перевірити на наявність засорів і після цього звернутися до нас.
  • якщо це частина автомобіля, необхідно демонтувати її, очистити від залишків чорних металів, і розмагнітити перед цим.

Ви можете замовити послугу вивезення або приймання радіаторів у Запоріжжі від професіоналів, ми все зробимо все просто та швидко.

Оставить заявку на вывоз

Еще статьи

Call Now Button