г. Днепр, ул. Генерала Захарченко 1

ПРИЙОМ МІДІ В ЗАПОРІЖЖІ

Мідь – це основний і дорогий ресурс, який приймають на брухт у Запоріжжі.

Основна властивість міді – це її висока електропровідність і теплопровідність, крім того, мідь не притягується до магніту і не піддається впливу корозії. У чистому вигляді вона є дуже м’яким і пластичним металом, а твердість додають різні домішки.

На брухт приймають не тільки мідь у чистому вигляді, але і її металеві сплави, наприклад, бронзу і латунь.

Знайти мідь не так і просто, вона міститься в різних об’єктах, а саме:

  • побутові прилади, варто відзначити, що саме в старих побутових приладах починаючи з 60-х років використовувалася велика кількість міді. Для порівняння в старому ламповому телевізорі можна знайти загалом 1,5 кілограма міді, а в сучасному всього 0,5 кілограм, а в старому холодильнику 3 кілограми. Пральні машини, холодильники, фени і навіть мікрохвильові печі містять у собі мідні котушки і проводи.
  • в електриці мідь використовується повсюдно, отже у трансформаторах, проводах, котушках, генераторах та електродвигунах міді удосталь.
  • у будівельній сфері також міститься багато міді, ручки дверей, деталі каналізації, злив води, блискавковідводи, кріплення, гачки, петлі, фурнітура.
  • у транспорті та його елементах, в автомобілях, човнах та будь-якому водному транспорті, бортових комп’ютерах, обшивці суден, також міститься дуже велика кількість міді.

Варто відзначити, що в більшості елементів мідь міститься всередині, наприклад, під захистом гуми, пластику, і навіть іншого металу. Для того щоб безпечно витягти мідь і не пошкодити сам метал, і як наслідок не втратити у вартості, цим повинен займатися виключно професіонал.

Коли ви здаєте мідь на лом, ви не тільки збагачуєтесь фінансово, а й захищаєте природу від негативного впливу окислення металу, та й звільняєте простір.

Рекомендуємо прямо зараз заглянути у власну комору чи гараж, напевно у вас там захована велика кількість будь-яких старих чи поламаних приладів, які вирішили відремонтувати та забули, або різних ємностей, приймачів та багато чого ще. Все це можна здати на брухт і збагатиться за рахунок раціонального розподілу ресурсів. При ремонті, заміні проводки, так само можна здати старі кабелі, кріплення, петлі та багато іншого на лом, адже дійсно приємно робити ремонт, з частковою оплатою від старого.

Ціна на мідь на ринку варіюється і залежить від якості металу, від того, в якому саме стані він знаходиться, і звичайно ж від обсягу.

На сьогоднішній день, мідь – це найдорожчий метал на ринку, 80% міді, яку здають на метал, йде на повторну переробку і після пускають у виробництво. Запаси міді обмежені, і як наслідок повторне оброблення металу необхідне для виробництва нових приладів. На жаль, вміст міді в приладах знижується на користь алюмінію, а сам метал тільки зростає в ціні.

Ви зможете отримати більше фінансової вигоди, якщо правильно підготуєте брухт міді до здачі. Наприклад якщо попередньо відокремити мідні дроти від труб та інших деталей, кожен елемент варто очистити від бруду, пластику та інших неметалевих матеріалів, ізоляцію з дротів теж слід зняти.

Але є один невеликий нюанс, потрібно бути дуже акуратним, так як наприклад в холодильниках, мікрохвильових печах можуть міститися небезпечні хімічні речовини, які можуть займатися, містять токсини, та й при взаємодії з повітрям може відбуватися хімічна реакція.

Ви можете звернутися до нас для здачі міді на брухт і отримати за це досить вигідний фінансовий прибуток, та й наші фахівці також займаються транспортуванням мідного брухту.

Оставить заявку на вывоз

Еще статьи

Call Now Button