г. Днепр, ул. Генерала Захарченко 1

Прийом б/у холодильників у Запорожжі

Холодильник є в кожному будинку в Запоріжжі, іноді їх навіть кілька, але з часом вони виходять з ладу, починають працювати не коректно або просто стають нам не потрібними. Такою технікою краще не користуватися, оптимально, її слід здати на металобрухт, і вилучити зі старої техніки невеликий прибуток. Самостійно вивезти холодильник звичайній людині складно, тому що у нього занадто велика вага, крім того не всі мають у своєму розпорядженні відповідний транспорт, а якщо холодильник більше середнього розміру, то винести його з квартири так само має складнощі. Найкраще звернутись до фахівців, які допоможуть позбутися старої техніки, безпечно, екологічно, за законами України, і при цьому заробити на цьому.

Враховуючи нинішню ситуацію зі сміттям, не раціонально займатися утилізацією холодильника самостійно, по-перше вивести його на звалище не так вже дешево, а по-друге, чорні та кольорові метали, з яких складається холодильник, при впливі довкілля – окислюються, виділяють токсини, і завдають серйозної шкоди навколишньому середовищу.

Ми пропонуємо вам здати холодильник на металобрухт, тому що він складається з різних, досить цінних металів, а саме:

  • радіатор, що складається з міді
  • морозильна камера, в різних холодильниках різний метал, але здебільшого це сталь, в обсязі 3 кілограми
  • компресор складається з двох типів металу, чорного та кольорового, а саме з міді та чавуну.
  • корпус, найоб’ємніша частина, його вага, в залежності від типу та розмірів холодильника, варіюється від 20 до 70 кілограм.

Від обсягів металу в холодильнику, залежить за скільки ви зможете його продати. Крім того ціна на холодильник залежить від того, який відсоток металу покритий корозією, чим більше металу стало непридатним, тим менша вартість у результаті. Можна отримати більш високу вартість, якщо заздалегідь прибрати всі пластикові деталі.

Здати холодильник на металобрухт у Запоріжжі – це не платити за утилізацію, а заробити на ній. Крім того, ви можете скористатися автопарком нашої компанії для вивезення старої техніки, холодильників та багато іншого.

Оставить заявку на вывоз

Еще статьи

Call Now Button